Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Edremit Belediyesi'nde durmak yok

Edremit Belediyesi

Edremit Belediyesi ekipleri çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürürken, Başkan Saka çalışmaları yerinde inceliyor.

Edremit Belediyesi ekipleri çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürürken, Başkan Saka çalışmaları yerinde inceliyor.
Edremit Belediyesi ekipleri yaz sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdürürken son günlerdeki yağışlı havalarda da önemlerini alıyor.  Yağmurlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önleyici tedbirlerini alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşanan arızalara anında müdahale ediyor.
Son olarak Kalkım Çevre Yolu üzerinde TOKİ Konutları'ndan gelen kanalizasyon hattında meydana gelen arızaya hemen müdahale edilerek aynı gün içerisinde giderildi.
Edremit'in çağdaş ve modern bir kent haline gelebilmesi için tüm çalışmaları özenle takip ettiklerini ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Yaklaşan yaz sezonu nedeniyle park ve bahçeleri, temizlik işleri, fen işleri başta olmak üzere diğer tüm birimlerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında son günlerdeki yağmurlar nedeniyle ilçemizde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için önleyici tedbirler alınırken anında müdahale için nöbetçi ekiplerimiz görev başında bekliyor” dedi. 
Başkan Saka, vatandaşların mahalle ya da sokaklarında gördükleri aksaklıkları belediyenin her türlü iletişim aracından kendilerine iletmelerini istedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu